Kérdése van? Hívjon minket! +36308261012

Csomagpontra : BiogenicPet Vitality Large Breed
Csomagpontra : BiogenicPet Vitality Large Breed
11 499 Ft

Csomagpontra : BiogenicPet Vitality Large Breed

11 499 Ft
Egységár: 192 Ft/szem
Részletek

A BiogenicPet tabletta aktív mozgást biztosít idős korban is

A BiogenicPet természetes erő, mely vitalizálja a szervezetet. A tabletta ideális idős vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésben szenvedő állatok részére, mely a kutyák ötödét érinti. Alkalmazható önmagában vagy más kezelések kiegészítéseként is. Csökkenti a fájdalmat, elősegíti a kötőszövetek és az ízületi porcok regenerálódását.
Élet fájdalom nélkül

A fájdalomcsillapítást szolgáló, szájon át adható készítmények gyakori mellékhatása a hasmenés, a túlzott gyomorsav termelődés vagy a gyomorfekély kialakulása. A BiogenicPet tabletta segítségével megelőzhetjük vagy csökkenthetjük a szteroid vagy nem szteroid tartalmú gyulladáscsökkentők káros mellékhatásait.
A BiogenicPet tabletta egyedülálló készítmény kutyák számára

A BiogenicPet tabletta hatóanyagai állati eredetű, természetes növekedési faktorok. Hatékonyságukat először embereken végzett, több éven át tartó kísérletek során igazolták. Ennek következtében vált célszerűvé állatokon való alkalmazásuk is.
Már a legelső próbák is bizonyították, hogy kutyáknál és macskáknál a hatóanyagok igen magas hatásfokkal működnek. Több éves kutatás és fejlesztés után, valamint a humán tapasztalatok alapján született meg a BiogenicPet tabletta, mely egyedülálló formula a kutyák számára.
Negatív környezeti hatások

A kutyák és macskák életmódja a modern világban gyökeresen megváltozott. Régen élelmüket maguk szerezték meg, a természetből jutották hozzá a Természetes Növekedési Faktorokhoz. A szaporodáshoz, fejlődéshez és fennmaradáshoz ez a természetes életmód biztosította számukra az egészséges biológiai egyensúlyt.
Napjainkban azonban az állatok éppen úgy ki vannak téve a káros környezeti hatásoknak, mint mi magunk. A megváltozott életkörülmények az ő egészségüket is érintik, ennek jelei a mozgásszervi betegségek, a szőrproblémák, a bőrbetegségek, a kedélyállapot romlása. Ezek az egészségi problémák jelzik a biológiai egyensúly felborulását a szervezetükben. A BiogenicPet tudományosan igazolt hatékonyságú formula, mely természetes hatóanyagokkal segít helyreállítani az egyensúlyt, támogatja a regenerálódást és növeli a vitalitást.
Mivel tud többet a BiogenicPet más étrendkiegészítőknél?

A BiogenicPet természetes növekedési faktorokat tartalmaz, ezzel egyedülálló a kutyák részére kifejlesztett étrendkiegészítők között. Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy a BiogenicPet tökéletes készítmény a kutyák számára. Kifejlesztése előtt egyetlen módon juttathattuk hozzá a kutyákat a természetes növekedési faktorokhoz, mégpedig nyers hús adásával.
A BiogenicPet azonban olyan összetevőket tartalmaz, melyek nem találhatók meg a bolti eledelekben, sem más táplálékkiegészítőkben. Ezek a természetes növekedési faktorok, melyek természetes módon járulnak hozzá a vitalitás növekedéséhez, az immunrendszer felerősítéséhez, azaz átfogóan vigyáznak a kutya egészségére.

Adatok
Gyártó:
Biogenicpet
Cikkszám:
696251
Tömeg:
300 g/db