Kérdése van? Hívjon minket! +36308261012

Immunovet eq immunerősítő por 1 kg
Immunovet eq immunerősítő por 1 kg
12 999 Ft

Immunovet eq immunerősítő por 1 kg

12 999 Ft
Egységár: 12 999 Ft/kg.
Részletek

Az Immunovet EQ granulátum takarmányba keverhető, hozzáadott mesterséges anyagokat nem tartalmazó készítmény lovak számára.

A készítmény hozzájárul az állat jó immunbiológiai állapotának fenntartásához és segíti az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

Csökkenti a betegségek tüneteit, a stressz következményeit, az állat túlzott izzadását, ezáltal az izomláz mértékét.

Hosszútávon fényesebb szőrzetet, gyorsabb vedlést eredményez. Természetes úton segíti az emésztőrendszert, védi a bélbolyhokat és stabilizálja a bélflórát.

Az Immunovet EQ termék vitaminokban, telítetlen zsírsavakban, makro- és mikroelemekben gazdag készítmény.

Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, hatóanyaga a speciális módon előállított fermentált búzacsíra-kivonat, mely bizonyítottan immunstimuláns, antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatással bír.

Alkalmazása nem ajánlott fruktóz érzékenység, illetve a termék bármely más összetevőjére való túlérzékenység esetén! Diabetes esetén, kizárólag a termék szénhidráttartalmának figyelembevételével alkalmazható!

Általános terápiás kezelések, illetve beavatkozások hatékonyságának növelése érdekében 15 g (1 normál evőkanál) 500 kg-os testsúlynál, vagy az alatt, 20 g (kb. 2 csapott evőkanál) 500 kg-os testsúly felett, illetve csikóknál 10 g (kb. 1 csapott evőkanál) javasolt naponta.

A készítményt takarmányba keverve javasolt adagolni.

A termék egyedüli tápanyagforrásként nem használható, nem helyettesíti a megfelelő, kiegyensúlyozott étrendet, illetve nem pótolja az állatorvosi kezeléseket és gyógyszereket! Használata nem ajánlott a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

Mellékhatások előfordulása rendkívül ritka, eseten-ként hígabb bélsár, hasi diszkomfort előfordulhat. Az Immunovet EQ készítmény alkalmazható más gyógyszerekkel, készítményekkel együtt, célszerű ezek beadásától eltérő időpontban használni.

Nagy dózisú (több mint 500 mg) C-vitamint tartalmazó készítmény és az Immunovet EQ termék között legalább 2 óra szünetet kell tartani.

Az Immunovet EQ granulátum összetevője a fermentált búzacsíra kivonat, kukorica pehellyel és természetes színező anyaggal és aromával.

Egy flakon 1000 g granulátumot tartalmaz, nettó tömege 1000 g. A készítmény kizárólag száraz, hűvös helyen, direkt napfénytől védve, gyermekektől elzárva tárolandó. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig őrzi meg.

Adatok
Gyártó:
Immunovet
Cikkszám:
122869
Tömeg:
1 kg/db