Kérdése van? Hívjon minket! +36308261012

Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta 600+100mg kutyáknak
Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta 600+100mg kutyáknak
7 233 Ft

Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta 600+100mg kutyáknak

7 233 Ft
Részletek

Részletes termékinformációk
A kutyáknak kifejlesztett Noroflex ízületvédő, fájdalomcsökkentő rágótabletta természetes összetevői bioaktív komponenseket tartalmaznak (zöld kagylóban: glükózamino-glikánok, cápaporcban: galaktózamino-glikánok, amelyek a glükózaminoglikánok prekurzorai, továbbá kondroitin-szulfát) kiegészítve további kondroitin-szulfáttal, valamint speciális hatású kollagén prekurzorral (MSM), amelyek segítséget nyújtanak az ízületi fájdalmak, a gyulladásos folyamatok enyhítésében, az ízületek regenerálásában, mindezek eredményeként a gyógyulásban.

Hatásmechanizmus:
A glükózamino-glikánok kulcsszerepet játszanak az ízületi mátrix kialakításában. Vízkötőként szolgálnak az ízületi porcban, lassítják az ízületek elhasználódását, csökkentik a fájdalmat.
A kondroitin-szulfát az ízületekben található muko-poliszacharidok közé tartozik. Növeli az ízületi folyadék mennyiségét.
Az MSM a kollagén egyik alapanyaga, nélküle a károsodott szövetek rosszul regenerálódnak. Mérsékli a fájdalmat is azáltal, hogy csökken az izzadmány mennyisége, helyreállítja a sejtfal rugalmasságát.
A mangán-ionok szükségesek mind a glükózaminok, mind a kondroitin-szulfát hatásának a kibontakozásához.
Noroflex tabletta adagolása: 1 tabletta / 10 ttkg a tápba-eleségbe naponta, folyamatosan 4-6 héten át.

Adatok
Gyártó:
Noroflex
Cikkszám:
401947
Tömeg:
100 g/db